Folkelig trim og umenneskelig konkurranse!

Velkommen til Terrengkarusellen 2021

Vi ønsker nye og tidligere deltakere velkommen til årets sesong. I Terrengkarusellen er alle hjertelig velkommen, uansett form og fasong. Hos oss kan du velge om du vil gå, jogge eller løpe med tidtaking. Du velger selv om du deltar på enkelt løp eller hele karusellen.  Vi har i alt 14 løp som arrangeres torsdager rundt om i Trondheim. De aller fleste løpene går på sti/ grusvei.
All informasjon du trenger finner du under her. Og ikke nøl med med å ta kontakt om det er noe du lurer på!

På grunn av COVID-19 må vi også i år ta en del forhåndsregler. Vi vet ennå ikke hvordan smittesituasjonen er i april og hvilke smitteverntiltak vi da må forholde oss til. Vi ber om forståelse for at det kan komme noen justeringer underveis.

Vi  ønsker å arrangere trygge løp og har derfor følgende tiltak:
– Deltakerne deles inn i puljer og har ulik starttid. Pulje og starttid vil bli tildelt en uke før første løp ut i fra gjeldene smitteverntiltak.
– Unngå kontakt med deltakere i andre puljer.
– Unngå å opphold deg i start og målområde mer enn nødvendig.
– Ingen fysisk påmelding løpsdagen. Dette må gjøres via EQ timing før oppmøte.
– Ingen drikke eller matservering.
– Arrangør har på hvert løp en smittevern ansvarlig.
– Unngå fysisk kontakt med andre deltakere og arrangør stab. Hold minst 1 meter avstand.
– Det vil bli forhåndsutdeling av startnummer. Dato for utdeling vil komme etter påske.

Starttidspunkt
Alle løp arrangeres torsdager. Om du ønsker å løpe/gå på annet tidspunkt og ta tiden selv er det også mulig ( Les mer under Selvtiming) .

Trimklasse uten tidtaking: Start når du vil i tidsrommet kl 17.00-17.50.
Konkurranseklasse med tidtaking:
Start mellom kl 18.00-19.30 avhengig av pulje. Starttid og pulje vil bli tildelt en uke før første løp.

Påmelding
Trykk her for påmelding til hele karusellen.
Påmeldingen for enkeltløp åpner en uke før løpet.
Ingen fysisk påmelding ved oppmøte. Påmelding gjøres via lenken over før du møter opp til løpet.

Deltakeravgift
Hele karusellen før 1 mars: 700 kr
Hele karusellen fra 1 mars-t.o.m 11 april: 800 kr
Hele karusellen etter 11 april: 900 kr
Enkelt løp: 150 kr

Selvtiming
Om det heller passer deg bedre å gjennomføre løypen på et annet tidspunkt, eller du er mer komfortabel med å løpe alene er ikke det noe problem. Du kan løpe ukas løype mandag- torsdag kl 17.00 og ta tiden selv. Gjennomført løp registreres inn på mail til may-britt.stokke@bedriftsidretten.no innen torsdager kl 17.00. OBS: Løypen er da ikke merket.

Tidtaking
Vi benytter EQtiming som er en elektronisk tidtaking. På baksiden av startnummeret er det festet en tidtakingschip. Denne må ikke fjernes!

Klasseinndeling
Dame og herreklasse i følgende års inndeling:
16-17 år, 18-19 år, 20-24 år, 25-29 år, 30-34 år, 35-39 år, 40-44 år, 45-49 år, 50-54 år, 55-59 år, 60-64 år, 65-69 år, 70-74 år, 75+

Trimklasse
De som skal delta i trimklassen bruker også startnummer, men har ingen tidtaking. Alle som skal delta i trim må ta kontakt med sekretariatet ved ankomst. Start når man ønsker i tidsrommet kl 17.00-17.50 eller benytt deg av selvtiming ( Les mer under Selvtiming).

Startnummer
Vi kommer til å ha egen dag for utdeling av startnummer. Mer info om dette kommer etter påske.

Startnummeret er personlig og brukes gjennom hele sesongen. Startnummeret festes god synlig på brystet. Tidtaking chip er festet bak nummeret, og må ikke fjernes. Mister du eller har glemt nummer kjøpes nytt startnummer for 50 kr.

Resultater
Uoffisielle resultater blir publisert umiddelbart etter løpet. Endelig resultatliste er klar innen kl 23.00 løpsdagen.

Premiering
Etter hvert løp trekkes det ut en vinner blant alle som har deltatt enten i trim eller konkurranseklassen. Vinneren vil bli kontaktet i etterkant av løpet, samt publiseres på Facebook. Alle som vinner mottar et gavekort til en verdi av 300 kr.

Førstehjelp
Alle i vår arrangør stab har førstehjelpskurs. Nødvendig førstehjelpsutstyr og hjertestarter finnes i vårt påmeldingstelt. En av oss i arrangørstaben sykler alltid etter siste løper i konkurranseklassen.

Smittevern regler
Alle som deltar er forpliktet til å forholde seg til myndighetenes smittevernregler. Hold god avstand, vis sunn fornuft. og er du syk, hold deg hjemme!

All deltagelse skjer på eget ansvar, og arrangør fraskriver seg alt ansvar for eventuelle skader og andre ulykker. Forsikring er frivillig, og kan bestilles på Bedriftsidrettens hjemmeside. Vi minner også om at all aktivitet i regi av Bedriftsidretten er underlagt NIF`s dopingreglement.

Arrangør
Midt-Norge Sør Bedriftsidrettkrets