Folkelig trim og umenneskelig konkurranse!

VIKTIG INFORMASJON!
Det blir fort mørk på kveldene nå og pga dette må vi endre litt på starttiden på de to siste løpene, Skogly og Saupstad.
Pulje 1 og 2: Start kl 18.15
Pulje 3 og pulje 4: Start kl 18.45

 

Vi fikk en litt uventet start på årets sesong og derfor ble vårsesongens løp arrangert som virtuelle løp. Fra 13 august kan du selv velge om du vil delta på fysiske løp ( torsdager) eller løpe selv valgfri dag. 
Vi setter smittevern høyt og har innført følgende tiltak:
– Deltakerne deles inn i puljer og har ulik starttid. Starttid tildeles ved påmelding.
– Unngå kontakt med deltakere i andre puljer.
– Møt direkte til start om du har start nr.
– Unngå å opphold deg i startområde mer enn nødvendig.
– Forlat målområde så fort som mulig etter målgang.
– Ingen fysisk påmelding løpsdagen. Dette må gjøres via EQ timing før oppmøte.
– Ingen drikke eller matservering.
– Arrangør har på hvert løp en smittevern ansvarlig.
– Unngå fysisk kontakt med andre deltakere og arrangør stab. Hold 1 meter avstand.

Starttidspunkt
Alle fysiske løp arrangeres torsdager. Om du ønsker å løpe/gå på annet tidspunkt og ta tiden selv er det også mulig ( Les mer under Selvtiming) .
Fysiske løp
Trimklasse uten tidtaking: Start når du vil i tidsrommet kl 17.00-17.50.
Konkurranseklasse med tidtaking:
Pulje 1 og pulje 2 kl 18.15
Pulje 3 og pulje 4 kl 18.45
Du får tildelt starttid/pulje ved påmelding.

Sjekk sin starttid/pulje her,trykk her

Deltakeravgift
Hele karusellen 850 kr
Enkelt løp: 150,-

Påmelding

Trykk her for påmelding.
Har du allerede deltatt ( betalt enkeltløp) og har startnummer trenger du ikke melde deg på nytt. Betal bare deltakeravgiften til Vipps nr 507211 og vis kvittering før start.

Ingen fysisk påmelding ved oppmøte. Påmelding gjøres via lenken over før du møter opp til løpet. Startnr hentes ved ankomst til løpet.
Pga smittevern har vi begrenset med plasser.

Selvtiming
Om det heller passer deg bedre å gjennomføre løypen på et annet tidspunkt, eller du er mer konfortabel med å løpe alene er ikke det noe problem. Du kan løpe ukas løype mandag- torsdag kl 17.00 og ta tiden selv. Gjennomført løp registreres inn på mail til may-britt.stokke@bedriftsidretten.no innen torsdager kl 17.00. OBS: Løypen er da ikke merket.

Tidtaking
Vi benytter EQtiming som er en elektronisk tidtaking. På baksiden av startnummeret er det festet en tidtakingschip. Denne må ikke fjernes!

Klasseinndeling
Dame og herreklasse i følgende års inndeling:
16-17 år, 18-19 år, 20-24 år, 25-29 år, 30-34 år, 35-39 år, 40-44 år, 45-49 år, 50-54 år, 55-59 år, 60-64 år, 65-69 år, 70-74 år, 75+

Trimklasse
De som skal delta i trimklassen bruker også startnummer, men har ingen tidtaking. Alle som skal delta i trim må ta kontakt med sekretariatet ved ankomst. Start når man ønsker i tidsrommet kl 17.00-17.50 eller benytt deg av selvtiming ( Les mer under Selvtiming).

Startnummer
Hentes ut løpsdagen i vårt sekretariat.

Startnummeret er personlig og brukes gjennom hele sesongen. Startnummeret festes god synlig på brystet. Tidtaking chip er festet bak nummeret, og må ikke fjernes. Mister du eller har glemt nummer kjøpes nytt startnummer for 50 kr.

Resultater
Uoffisielle resultater blir publisert umiddelbart etter løpet. Endelig resultatliste er klar innen kl 23.00 løpsdagen.

Premiering
Etter hvert løp trekkes det ut en vinner blant alle som har deltatt enten i trim eller konkurranseklassen. Vinneren vil bli kontaktet i etterkant av løpet, samt publiseres på Facebook. Alle som vinner mottar et gavekort til en verdi av 300 kr hos Løplabbet.

Førstehjelp
Alle i vår arrangør stab har førstehjelpkurs. Nødvendig førstehjelpsutstyr og hjertestarter finnes i vårt påmeldingstelt. En av oss i arrangørstaben sykler alltid etter siste løper i konkurranseklassen.

Smittevern regler
Alle som deltar er forpliktet til å forholde seg til myndighetenes smittevernregler. Hold god avstand og vis sunn fornuft.

All deltagelse skjer på eget ansvar, og arrangør fraskriver seg alt ansvar for eventuelle skader og andre ulykker. Forsikring er frivillig, og kan bestilles på Bedriftsidrettens hjemmeside. Vi minner også om at all aktivitet i regi av Bedriftsidretten er underlagt NIF`s dopingreglement.

Arrangør
Midt-Norge Sør Bedriftsidrettkrets