Folkelig trim og umenneskelig konkurranse!

Velkommen til Terrengkarusellen 2021

Vi ønsker nye og tidligere deltakere velkommen til årets sesong. I Terrengkarusellen er alle hjertelig velkommen, uansett form og fasong. Hos oss kan du velge om du vil gå, jogge eller løpe med tidtaking. Du velger selv om du deltar på enkelt løp eller hele karusellen.  Vi har i alt 14 løp som arrangeres torsdager rundt om i Trondheim. De aller fleste løpene går på sti/ grusvei.
All informasjon du trenger finner du under her. Og ikke nøl med med å ta kontakt om det er noe du lurer på!

Smittevern
Alle som deltar er forpliktet til å forholde seg til myndighetenes smittevernregler. Hold god avstand, vis sunn fornuft og er du syk, hold deg hjemme!
– Deltakerne deles inn i puljer og har ulik starttid. Unngå kontakt med deltakere i andre puljer.
– Unngå å opphold deg i start og målområde mer enn nødvendig. Oppvarming skal ikke foregå på arrangement område.
– Ingen spytting underveis, eller i start og målområde.
– Hold 1 m avstand både før, under og etter løpet.
– Ingen fysisk påmelding løpsdagen. Dette må gjøres via EQ timing før oppmøte.
– Ingen drikke eller matservering.
– Bruk gjerne munnbind før og etter løpet.
– Arrangør har på hvert løp en smittevern ansvarlig som har myndighet til å bortvise deltakere som ikke overholder smittevern.

Starttidspunkt
Alle løp arrangeres torsdager. Om du ønsker å løpe/gå på annet tidspunkt og ta tiden selv er det også mulig ( Les mer under Selvtiming) .

Trimklasse uten tidtaking: Start når du vil i tidsrommet kl 17.30-18.15.
Konkurranseklasse med tidtaking:
Start kl 18.30.

Påmelding
Trykk her for påmelding til hele karusellen. Ingen påmelding ved oppmøte. Dette gjøres på forhånd.

Påmeldingen for enkeltløp åpner mandag kl 10 i samme uke som løpet arrangeres. Har du deltatt på et enkeltløp tidligere og har startnummer ligger du inne i vårt system og trenger du ikke melde deg på via Eq timing igjen. Betal da deltakeravgiften på 150 kr til vipps nr 507211 og vis oss kvitteringen ved oppmøte.

Deltakeravgift
Hele karusellen ( 12 løp) 900 kr
Enkelt løp: 150 kr

Selvtiming
Om det heller passer deg bedre å gjennomføre løypen på et annet tidspunkt, eller du er mer komfortabel med å løpe alene er ikke det noe problem. Du kan løpe ukas løype mandag- torsdag kl 17.00 og ta tiden selv. Gjennomført løp registreres inn på mail til may-britt.stokke@bedriftsidretten.no innen torsdager kl 17.00. OBS: Løypen er da ikke merket.

Tidtaking
Vi benytter EQtiming som er en elektronisk tidtaking. På baksiden av startnummeret er det festet en tidtakingschip. Denne må ikke fjernes!

Klasseinndeling
Dame og herreklasse i følgende års inndeling:
15-19 år, 20-24 år, 25-29 år, 30-34 år, 35-39 år, 40-44 år, 45-49 år, 50-54 år, 55-59 år, 60-64 år, 65-69 år, 70 år+

Trimklasse
De som skal delta i trimklassen bruker også startnummer, men har ingen tidtaking. Alle som skal delta i trim må ta kontakt med sekretariatet ved ankomst. Start når man ønsker i tidsrommet kl 17.30-18.15 eller benytt deg av selvtiming ( Les mer under Selvtiming).

Startnummer
Startnummer hentes ut ved oppmøte til løpet.

Startnummeret er personlig og brukes gjennom hele sesongen. Startnummeret festes god synlig på brystet. Tidtaking chip er festet bak nummeret, og må ikke fjernes. Mister du eller har glemt nummer kjøpes nytt startnummer for 50 kr.

Resultater
Uoffisielle resultater blir publisert umiddelbart etter løpet. Endelig resultatliste er klar innen kl 23.00 løpsdagen.

Premiering
Etter hvert løp trekkes det ut en vinner blant alle som har deltatt enten i trim eller konkurranseklassen. Vinneren vil bli kontaktet i etterkant av løpet, samt publiseres på Facebook. Alle som vinner mottar et gavekort til en verdi av 300 kr.

Førstehjelp
Nødvendig førstehjelpsutstyr og hjertestarter finnes i vårt påmeldingstelt. En av oss i arrangørstaben sykler alltid etter siste løper i konkurranseklassen.

All deltagelse skjer på eget ansvar, og arrangør fraskriver seg alt ansvar for eventuelle skader og andre ulykker. Forsikring er frivillig, og kan bestilles på Bedriftsidrettens hjemmeside. Vi minner også om at all aktivitet i regi av Bedriftsidretten er underlagt NIF`s dopingreglement.

Arrangør
Midt-Norge Sør Bedriftsidrettkrets