Velkommen til Terrengkarusellen 2022

Hos oss er alle velkommen! Uansett form og fasong, om du er trimmer eller over gjennomsnittet godt trent. Det perfekte med Terrengkarusellen er at du selv velger om du vil gå, jogge eller løpe med eller uten tidtaking. Det er helt opp til deg selv om du deltar på enkeltløp eller deltar på alle løpene.  De aller fleste løpene går på sti/ grusvei og er i Bymarka eller Estenstadmarka.

I sesongen 2022 har vi 12 løp. 6 løp i 6 ulike traseer før sommeren og de samme 6 løpene etter sommeren. Så en super måte å teste framgangen i løpet av en sesong og bli kjent på nye plasser.

All informasjon du trenger finner du under her. Og ikke nøl med med å ta kontakt om det er noe du lurer på!

Starttidspunkt
Alle løp arrangeres torsdager. Om du ønsker å løpe/gå på annet tidspunkt og ta tiden selv er det også mulig ( Les mer under Selvtiming) .

Trimklasse uten tidtaking: Start når du vil i tidsrommet kl 17.30-18.30.
Konkurranseklasse med tidtaking: Start kl 18.30.

Påmelding
Trykk her
for påmelding.
Ingen påmelding ved oppmøte. Dette gjøres på vår nettside på forhånd.

Enkeltløp
Påmelding til enkeltløp åpner mandagen samme uke som løpet arrangeres. Hvis du allerede har deltatt på et enkeltløp denne sesongen trenger du ikke melde deg på nytt. Vipps da deltakeravgiften på 150 kr til 507211 og vis oss ved oppmøte. Ta med deg startnummeret du fikk utdelt ved sist løp.

Deltakeravgift
Høstkarusell ( 6 løp høst): 400 kr
Enkelt løp: 150 kr

Løypemerking
Løypen er ferdig merket til kl 17.30 løpsdagen. Den merkes med røde og gule markører som ligger på bakken. Det kan enkelte steder også være supplert med noe rød merkespray.

Selvtiming
Om det heller passer deg bedre å gjennomføre ukas løp på et annet tidspunkt eller dag, er ikke det noe problem. Gjennomført løp registreres inn til may-britt.stokke@bedriftsidretten.no innen torsdager kl. 18.30. OBS: Løypen er merket fra kl 17.30 løpsdagen.

Tidtaking
Vi benytter EQtiming som er en elektronisk tidtaking. På baksiden av startnummeret er det festet en tidtakingschip. Denne må ikke fjernes!

Klasseinndeling
Dame og herreklasse i følgende års inndeling:
15-19 år, 20-24 år, 25-29 år, 30-34 år, 35-39 år, 40-44 år, 45-49 år, 50-54 år, 55-59 år, 60-64 år, 65-69 år, 70 år+

Trimklasse
De som skal delta i trimklassen bruker også startnummer, men har ingen tidtaking. Alle som skal delta i trim må ta kontakt med sekretariatet ved ankomst. Start når man ønsker i tidsrommet kl 17.30-18.30 eller benytt deg av selvtiming ( Les mer under Selvtiming).

Startnummer
Du henter ut startnummer ved oppmøte til løpet. Beregne god tid!
Startnummeret er personlig og brukes gjennom hele sesongen. Startnummeret festes god synlig på brystet. Tidtaking chip er festet bak nummeret, og må ikke fjernes. Mister du eller har glemt nummer kjøpes nytt startnummer for 50 kr.

Resultater
Uoffisielle resultater blir publisert umiddelbart etter løpet. Endelig resultatliste er klar innen kl 23.00 løpsdagen.

Premiering
Etter hvert løp trekkes det ut en vinner blant alle som har deltatt enten i trim eller konkurranseklassen. Vinneren vil bli kontaktet i etterkant av løpet, samt publiseres på Facebook. Alle som vinner mottar et gavekort til en verdi av 300 kr.

Førstehjelp
Røde kors vil være til stede på alle løp.
Nødvendig førstehjelpsutstyr og hjertestarter finnes i vårt telt. En av oss i arrangørstaben sykler alltid etter siste løper i konkurranseklassen.

All deltagelse skjer på eget ansvar, og arrangør fraskriver seg alt ansvar for eventuelle skader og andre ulykker. Deltakerne skal også følge de til en hver gjeldene smittevernregler. Forsikring er frivillig, og kan bestilles på Bedriftsidrettens hjemmeside. Vi minner også om at all aktivitet i regi av Bedriftsidretten er underlagt NIF`s dopingreglement.

Bildebruk
Det vil bli tatt bilder under arrangementet. Disse vil brukes til egen markedsføring på sosiale media. Om du ønsker å reservere deg send en mail til may-britt.stokke@bedriftsidretten.no

Arrangør
Midt-Norge Bedriftsidrettkrets